Kako do magneta?

Zato što, među prvima u Srbiji, Vaši gosti dobijaju
foto magnet kao uspomenu na Vaš događaj na licu mesta!

Korak 1 - Dizajn rama i detalji usluge

Naši kvalitetni foto magneti biće dizajnirani prema Vašem ličnom ukusu – imamo mnogobrojne okvire za foto magnete u ponudi, i dodatno ih uređujemo u skladu sa Vašim željama. Sve što se može zamisliti se može i stvoriti – ako su ljudi kreativni 🙂

Korak 2 - Fotografisanje

Naš profesionalni fotograf šeta između gostiju i beleži zabavne trenutke. U Magnetiko je uloženo dosta rada i vremena, a kvalitetna oprema za fotografisanje i štampanje – od objektiva do štampača – omogućava nam da napravimo idealne foto magnete za vas.

Korak 3 - Izloženi foto magneti

Nakon što Magnetiko fotograf zabeleži važne trenutke, fotografije se obrađuju, rame i štampaju koristeći termalni štampač. Zatim se foto magneti kače na tablu, koja se postavlja u centar dešavanja. Gosti pronalaze svoje magnete i uzimaju suvenir sa Vašeg događaja – besplatno!

Korak 4 - Poklon slavljenicima

Pri pružanju usluga, kao i pri pravljenju fotografija, nama u Magnetiku je stalo do detalja koji dodatno oplemenjuju Vaš događaj. Zato na kraju proslave dobijate kutiju sa svojim primercima svih foto magneta i digitalnu verziju fotografija.